eXiT clan League
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

eXiT clan league

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

FTP vs BiA

Go down 
+5
Cayko
FEELTHEPOWER
sXe Injected
Admin
d3n1
9 posters
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
d3n1

d3n1

FTP vs BiA Empty
PostSubject: FTP vs BiA   FTP vs BiA EmptySat Aug 08, 2009 11:29 am

Ss-ovi:

1. Sedative-analgin
2. bok1
3. Cajko
4. d3n1
5. sXe Injected

FTP vs BiA Analgin.th
FTP vs BiA Bok1b.th
FTP vs BiA Cajko.th
FTP vs BiA D3n1.th
FTP vs BiA Sxey.th

Sedative je zaboravio da drzi TAB, a i vidi se po say-u da se o tom cw-u radi. Dobicete i demo, samo dok upload, treba mu vremena, posto mu spor net.

GG
Back to top Go down
Admin
Admin

FTP vs BiA Empty
PostSubject: Re: FTP vs BiA   FTP vs BiA EmptySat Aug 08, 2009 11:32 am

OK,cekamo DEMO !
Back to top Go down
https://exitcsleague.darkbb.com
d3n1

d3n1

FTP vs BiA Empty
PostSubject: Re: FTP vs BiA   FTP vs BiA EmptySat Aug 08, 2009 11:56 am

Admin wrote:
OK,cekamo DEMO !

Evo demo, posto mu spor net postavio je samo od prvog produzetka, ostali su po 50-60 MB ...

Code:
http://rapidshare.com/files/265173682/b.dem.html

Ako treba i od poluvreme (prvo ili drugo), nije problem, samo cete sacekati do sutra...
Back to top Go down
Admin
Admin

FTP vs BiA Empty
PostSubject: Re: FTP vs BiA   FTP vs BiA EmptySat Aug 08, 2009 12:16 pm

Ostavi i od poluvremena cekamo do sutra...Pozz !!!
Back to top Go down
sXe Injected

sXe Injected

FTP vs BiA Empty
PostSubject: Re: FTP vs BiA   FTP vs BiA EmptySat Aug 08, 2009 2:23 pm

Evo 2 demo(sry za cekanje) Very Happy
Code:

http://rapidshare.com/files/265221701/d.dem.html
Back to top Go down
FEELTHEPOWER

FTP vs BiA Empty
PostSubject: Re: FTP vs BiA   FTP vs BiA EmptySat Aug 08, 2009 3:10 pm

decko neka mi okaci on ovde ceo demo ako uopste ima produzeci mi ne trebaju uopste mada i tu se vec sve vidi kako lik ceka sa awp ali nebitno ajde lepo svi demo-i i ako se vec zna da je chiter raspali
Back to top Go down
sXe Injected

sXe Injected

FTP vs BiA Empty
PostSubject: Re: FTP vs BiA   FTP vs BiA EmptySat Aug 08, 2009 3:12 pm

FEELTHEPOWER wrote:
decko neka mi okaci on ovde ceo demo ako uopste ima produzeci mi ne trebaju uopste mada i tu se vec sve vidi kako lik ceka sa awp ali nebitno ajde lepo svi demo-i i ako se vec zna da je chiter raspali
Okacice sad sve demoe,a tebi ako je KRIVO sto ste izgubili nemoj da smaras ovde dbl...

ma da ima WH sto smo vas dobili jel da HAHHAHA

Edit ima spor net sutra do Kraja dana dobijate OBA DEMOA half i end i Bye bye
Back to top Go down
d3n1

d3n1

FTP vs BiA Empty
PostSubject: Re: FTP vs BiA   FTP vs BiA EmptySat Aug 08, 2009 3:20 pm

Ma ne bre sXe, oni zajeban klan mnogo. Navikli da prolaze nonstop kvalifikacije, i ne znaju da podnesu poraz, pa moraju ovakvim "low skillerima" odmah da kenjaju nesto. Dobicete demo, dobro ga pogledajte, njegovo kretanje i rukovanje awp-om (posto vas je uglavnom time razvalio), pa tad ocenite, da li takav igrac ima potrebe da koristi neki smrdljivi cit. Naravno, da pridodam da smo svi bili na ts-u, tako da smo posle odredjenog vremena uglavnom znali gde se nalazite na mapi Wink

P.S. Dobicete od jednog poluvremena, posto mu mnogo spor net, jedva da ce i prvo da uploaduje...
Back to top Go down
FEELTHEPOWER

FTP vs BiA Empty
PostSubject: Re: FTP vs BiA   FTP vs BiA EmptySat Aug 08, 2009 3:46 pm

HHAHHAHAHAHHA decko nemoj ti meni spor net do sutra da je uplaod oba demo-a znam ja te chiterske fore spor mi net problem oko uploadovanj HHAHAHHAHAHAHAHAH a tebe cu da bijem sa povez na oci tako da poz lepotani moji naucite bez chita
Back to top Go down
sXe Injected

sXe Injected

FTP vs BiA Empty
PostSubject: Re: FTP vs BiA   FTP vs BiA EmptySat Aug 08, 2009 3:52 pm

FEELTHEPOWER wrote:
HHAHHAHAHAHHA decko nemoj ti meni spor net do sutra da je uplaod oba demo-a znam ja te chiterske fore spor mi net problem oko uploadovanj HHAHAHHAHAHAHAHAH a tebe cu da bijem sa povez na oci tako da poz lepotani moji naucite bez chita
Sinak sutra do kraja Dana IMATE OBA DEMOA,pa se nagledajte i ucite,i kraj a ti da nas dobijes zavezanih ociju ne verujem(posto znam koliki si pro)
Ne smaraj vise kad dobijes DEMO,i odgledas onda postuj
Back to top Go down
Cayko

FTP vs BiA Empty
PostSubject: Re: FTP vs BiA   FTP vs BiA EmptySat Aug 08, 2009 8:02 pm

FEELTHEPOWER wrote:

vlado,ae ne smaraj,sta oces vise???da nas diskvalifikuju da bi jeba** FTP iso dalje???
Glupaq botovski!
Back to top Go down
FEELTHEPOWER

FTP vs BiA Empty
PostSubject: Re: FTP vs BiA   FTP vs BiA EmptySun Aug 09, 2009 4:18 am

Cayko wrote:
FEELTHEPOWER wrote:

vlado,ae ne smaraj,sta oces vise???da nas diskvalifikuju da bi jeba** FTP iso dalje???
Glupaq botovski!

sine kad bi malo znao sta je cs znao bi da lik ima chit a ako ti oces da prodjes sa chitom samo izvoli veruj mi videces da lik ima chit i posle ces da mi pricas jaoj gel stvarno lik ima wh ako vam to sa wh prodje na ovaj ligi na bilo kojoj drugoj cete ispasti zbog chita zato bolje da se sve to ovde razresi Wink mene mnogo boli dupe da li idemo dalje igrali smo 150 liga e sad ako ovu 1 ne igramo necu da umrem sigurno protiv vas nemam nista i vi znate da smo bili dobri i vas nista i ne krivi sXe-a i tebe cajko ali me lik nervira i svima kojima sam reko za chit rekli su da ima cak je i admin to reko tako da ..... jbg
Back to top Go down
sXe Injected

sXe Injected

FTP vs BiA Empty
PostSubject: Re: FTP vs BiA   FTP vs BiA EmptySun Aug 09, 2009 4:20 am

haha svima kojima si reko evo ti Pitaj Ak47 iz misteryija,igrao je pre u klanu sa Analginom pa ga pitaj dal ima cit -.-

A Admin kad kaze da ima cit,znaci da je extra organizator o.O
Back to top Go down
Cayko

FTP vs BiA Empty
PostSubject: Re: FTP vs BiA   FTP vs BiA EmptySun Aug 09, 2009 5:02 am

ma bravo,eno onaj stvn nas odra,sad ja mogu da kenjam da on ima chit...
a decko igra dobro
Back to top Go down
Admin
Admin

FTP vs BiA Empty
PostSubject: Re: FTP vs BiA   FTP vs BiA EmptySun Aug 09, 2009 6:06 am

Ae bre isqliraj i ne wredjaj ...Kakwe sad weze ima en0 i ne spamuj tolko ...cekam demo znam da decko ima wh...bolje pogledaj tamo demo ,nego sto samo seres tu!
Back to top Go down
d3n1

d3n1

FTP vs BiA Empty
PostSubject: Re: FTP vs BiA   FTP vs BiA EmptySun Aug 09, 2009 6:15 am

Razmislite malo jbt, da ima WH, na produzecima bi se sve lepo videlo. Ipak, to je odlucujuci deo cw-a. Kao ct bi nam rekao "E evo ih idu rush B, ajmo svi B" ili "Rasuju 3-2 cekajte ih na A"... a ja koliko vidim, postavili smo vam "kineski zid", koji niste mogli da probijete. Znaci takticki smo vas deklasirali !!! Decko nema vremena da uploaduje ostale demoe, tako da, uploadovao je to sto je mogao, imate i njegov SS, tako da verovatno cete nas diskvalifikovati, a i svejedno nam, necu da se opterecujem time, organizovace se jos 100 liga, i pobedicemo vas jos u svih sto ako treba, i dokazati vam suprotno od toga sto sad mislite. Ali upamtite, po nama i dalje ostaje BiA 19 - 17 FTP ! Pozz <3
Back to top Go down
sXe Injected

sXe Injected

FTP vs BiA Empty
PostSubject: Re: FTP vs BiA   FTP vs BiA EmptySun Aug 09, 2009 6:20 am

Da je bilo HLTV-a nebi bilo potrebe za ovim ali ok

srecno u nastavku Basketball
Back to top Go down
sXe Injected

sXe Injected

FTP vs BiA Empty
PostSubject: Re: FTP vs BiA   FTP vs BiA EmptySun Aug 09, 2009 6:24 am

Admin wrote:
Ae bre isqliraj i ne wredjaj ...Kakwe sad weze ima en0 i ne spamuj tolko ...cekam demo znam da decko ima wh...bolje pogledaj tamo demo ,nego sto samo seres tu!
Sve Pohvale za organizacju HAHAHHAHA no comment -.-
Back to top Go down
Admin
Admin

FTP vs BiA Empty
PostSubject: Re: FTP vs BiA   FTP vs BiA EmptySun Aug 09, 2009 6:47 am

Ae bre ne lupaj...odigrao sam protiv sedativa 100 cw-a ...uwek kaze dacu demo i nikad ne da ....tako da ima wremena do weceras da ostawi demo-e....a znam da demo nece ostawiti ....ako nema WH neka ostawi demo ..
Back to top Go down
Cayko

FTP vs BiA Empty
PostSubject: Re: FTP vs BiA   FTP vs BiA EmptySun Aug 09, 2009 7:08 am

ae daj ti 10000demo-a od tih 1000cw-a da vidim da li si iugrao stvarno ...ne budi nub nego nas pusti dalje Razz
Back to top Go down
Duky aka
Guest

FTP vs BiA Empty
PostSubject: Analgin nije citer   FTP vs BiA EmptySun Aug 09, 2009 7:14 am

Alo FTP ako ste vi igrali vs KGB ja sam deda mraz !!? Vi momci veze nemate bez uvrede... Igrao sam ja u e2k sa Analginom on decko nije pro nije ni bot solidno igra covek ... ali awp-om stvarno zna decko... Nema cit samo to da vam kazem, vi ste bili u ovoj lizi favoriti a vi momci veze nemate ... BiA je obnovljeni klan, postoji tek nedelju dana ova postava i ovako da vas zgazi lako i to je cak bila druga postava... Neznam sta da vam kazem.. prsli ste posteno decko nema cit samo da znate... POZZDRAV ! GG
Back to top Go down
d3n1

d3n1

FTP vs BiA Empty
PostSubject: Re: FTP vs BiA   FTP vs BiA EmptySun Aug 09, 2009 7:16 am

Ma taman posla da prodjemo dalje, organizator "zna da sedativ ima cit"...

evo vam jos 1 njegov SS:

FTP vs BiA Srodedus.th

Nece decko vise da se cima da uploaduje, ima drugih obaveza... Dobili ste 2 demo-a, 2 njegova SS-a, nzm sta vise ocete!
Back to top Go down
Duky aka
Guest

FTP vs BiA Empty
PostSubject: Analgin nije citer   FTP vs BiA EmptySun Aug 09, 2009 7:17 am

Alo FTP ako ste vi igrali vs KGB ja sam deda mraz !!? Vi momci veze nemate bez uvrede... Igrao sam ja u e2k sa Analginom on decko nije pro nije ni bot solidno igra covek ... ali awp-om stvarno zna decko... Nema cit samo to da vam kazem, vi ste bili u ovoj lizi favoriti a vi momci veze nemate ... BiA je obnovljeni klan, postoji tek nedelju dana ova postava i ovako da vas zgazi lako i to je cak bila druga postava... Neznam sta da vam kazem.. prsli ste posteno decko nema cit samo da znate... POZZDRAV ! GG
Back to top Go down
Cayko

FTP vs BiA Empty
PostSubject: Re: FTP vs BiA   FTP vs BiA EmptySun Aug 09, 2009 7:39 am

oce da ga okolouste a da ga ne ubalave....pa ne moze tako jbg
Back to top Go down
sXe Injected

sXe Injected

FTP vs BiA Empty
PostSubject: Re: FTP vs BiA   FTP vs BiA EmptySun Aug 09, 2009 7:40 am

Duky objasnio -.- santa
Back to top Go down